Borta bra men hemma bäst


Foto: Johanna Alvemo


Igår var jag med mina härliga arbetskamrater på en liten julklappsshoppingtripp till Gekås i Ullared. Det var nytta förenat med stort nöje! Vi passade nämligen på att ha fackmöte i bussen på ditresan. Visserligen tycker jag att det är ett ganska jobbigt vimmel av skenande vagnar och yra, köpgalna tanter, men allt runtomkring är så mysigt. Frukoststund på en rastplats bestående av äggmacka och kaffe, som väl aldrig smakat så gott! Det pratas om listor och förväntningar på att hitta den lilla älsklingens vinterjacka, födelsedagspresenter och andra fynd. Det nöjda sorlet från alla håll och prasslet av godispåsar på hemresan.  Allt det här väger upp den enorma köphysteri som råder till en riktigt härlig utflykt!    

Jag är nog mest nöjd med min lilla lykta här på bilden. Jag vet inte om det har med årstiden att göra, eller om det är kommande jultider som gör att jag allra helst vill vara hemma tillsammans med min familj och njuta. Spela spel, titta på romantiska filmer och äta choklad. Hem ljuva hem!


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Du tar mycket fina bilder Johanna, den här var väldigt stämningsfull. Man blir också påmind om att julen nalkas med stormstyrka. Det börjar bli dags att ta fram adventsljusstakarna och kolla lamporna som ofta har stått och gått sönder under året, konstigt. Kram

2009-11-23 @ 16:10:27
Postat av: Anonym

Gud så fin den var! Jag ska åka på torsdag, om allt går i lås! Kram på er alla!

2009-11-23 @ 19:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0