Casting

Min Adam är en kille med massor av energi, kreativitet och nyfikenhet. Det händer mycket kring Adam. Det finns människor som är härligt roliga innan de ens har öppnat munnen. Som till exempel David Hellenius och Mia Skäringer. De kan nästan säga vad som helst och är ändå roliga. Sån är Adam. Ja, kanske inte alltid... men ofta. Egentligen ska jag nog inte säga det, för då kanske det vänder men Adam är en kille med flyt. Var vi sugna på choklad så kunde Adam bara köpa en lott i chokladståndet på Maxi. Han vann alltid. Just det, vann, chokladståndet finns inte längre. Typiskt nog! 

För ganska många veckor sedan skickade Adam ett mail till svt. Han vill gärna vara med i programmet Barda. 3000 sökte. 250 kom på intervju. Adam var en av dem (bara det är stort!). Så i tisdags var det dags. Hela familjen åkte laddade med smaskig fikakorg till Växjö. Vi åkte klockan nio och klockan tre var vi hemma igen. Då hade vi hunnit besöka svt, fika i kylan vid Teleborgs Slott, besökt Strömbergshyttan, kikat in på en loppis, handlat mat och kört tjugotvå mil. Inte dåligt va?! Ibland hinner man hur mycket som helst.

Har man alltid flyt kan det vara svårt om man plötsligt har oflyt - särskilt för en tioåring. Senast den första april vet vi om det blir inspelning i sommar. Hoppas... det vore kul för Adam.

Foto: Johanna Alvemo


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul, vi håller våra tummar. Kram mormor och morfar

2011-03-04 @ 14:51:05
Postat av: tina

vad häftigt, jag håller tummarna för Adam =)

ha en skön helg!



Kram Tina

2011-03-04 @ 20:00:30
Postat av: erica

åh vad skoj!!! håller tummarna! kram erica

2011-03-07 @ 11:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0