Lördagsöppet

 

 



Passa på för imorgon mellan kl 11.00 och 14.00 har vår lokala grönsakshandlare har öppet! I min by finns det en camping med pooler, vandrarhem och en hel del sommarstugor så sommartid är det mycket folk i rörelse och andra tider på året lite mindre. Därför har nu Slätaboden öppet några lördagar lite då och då. Nästa gång är den 22:a oktober.

Vad sägs om närproducerade grönsaker och ägg, honung, Slätabodens egna jordgubbssylt, kakfat, smycken, ljuslyktor i keramik...  Här finns också finafynd som inte finns i webbutiken. Jag är inte så lite stolt, glad och tacksam över att kunna visa mina saker "live" och inte bara "på skärmen". Just nu finns det bland annat plåtburkar och bakdukar för höstens och julens kakbak. Och varför inte lite hjärtefröjd till vännen eller älsklingen?! Ljuvligt ulliga hjärtan som present och prydnad! Ja, det finns mycket fint i den fina lilla boden på Slät. Tror det var gammeldags marknad i Påryd imorgon också. Kanske två flugor i en smäll...

Ha en riktigt fin helg!

Kram Johanna

Vägbeskrivning: Slätaboden ligger 2.5 mil söder om Kalmar. Kör E22:an söderut mot Malmö. Sväng av mot Kolboda och följ därefter skyltning Kolboda. Slätaboden ligger med en gång på höger sida på Kolbodagatan. Går inte att missa. 
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0