177 bilder senare...

...sitter jag nu här vid datorn. Idag är Liten på dagis för att jag ska jobba med finafynd.com. Känns oerhört lyxigt att inte behöva sitta här vid datorn när alla gått och lagt sig eller svischa fram i butiken den timmen det snusas i vagnen under körsbärsträdet. Jag bestämde mig därför för att idag ska jag fotografera. I dagsljus. Till webbshopen. Men vad händer?! Det regnar. Och ljuset blir sådär grått och trist. Men lika bra att ta tilfället i akt. Ut i butiken med den gamla kameran. Just det, rekvisita. Hmm... en citron och några värmeljus var det enda huset kunde uppbringa.
 
 
 
 
 Riktigt dåliga förutsättningar. Men nu när jag tittar på bilderna blir jag alldeles varm om hjärtat! De blev faktiskt inte så tokiga. Det allra viktigaste för mig, som egen företagare, är att jag helt ärligt kan stå för det jag gör. Det måste kännas bra. Sen kan man ju hålla på i all evinnerlighet. Balansen mellan nu är jag nöjd och jag ska bara är inte alltid lätt att hitta.
 
Nu ska jag åka och hämta mina flickor och så ska vi åka och handla riktigt smaskigt lördagsgodis i den stooora godisaffären. Jag jobbar i den blå lådan (för er som inte vet, läs IKEA) i helgen, men lite tv-häng med godispåse, mannen och de stora barnen blir det tid till iallafall.
 
Ha en riktigt fin helg!
 
Foto: Johanna Alvemo - finafynd.com
  

Butikens öppettider

Dessa lördagar kommer butiken här hemma på Kolbodagatan 59 att vara öppen nu innan jul:
 
lördagen den 13:e oktober klockan 10-13
lördagen den 10:e november klockan 10-13
lördagen den 8:e december klockan 10-13
 
Men som sagt i föregående blogginlägg öppnar jag gärna andra tider också!
 
Hjärtligt välkomna!

Gott från vår trädgård!

När jag stänger dörren till butiken för dagen gör jag det med en fin känsla i maggropen. Ni vet när det bara känns så bra. I lördags var det likadant. Jag förundras alltid över att det finns så många trevliga och härliga människor. Människor som jag kanske aldrig skulle ha pratat med annars. Butiken kommer att ha öppet ett par lördagar i höst och en lördag i början på december. Jag återkommer med mer exakta tider framöver. Men om du har vägarna förbi, knacka på. Är jag hemma öppnar jag gärna när som. Det går också bra att maila så bestämmer vi en tid, info@finafynd.com.
 
Nu finns det inte bara vackert för ögat i butiken. Det finns även något för dina smaklökar. Jag har för första gången gjort egen plommonmarmelad på våra egna plommon. Finns i flera olika sorters burkstorlekar och kostar 30-50 kronor. 
 
 
 
 
Fredric har i flera års tid gjort fläderblomsaft efter eget recept på flädern i vår trädgård. Finns nu att köpa i vackra flaskor för 50 kronor. 
 
 
 
 
Foto: Johanna Alvemo - finafynd.com

Ta fram kalendern!

 
 
 
 
Så var det dags igen! Jag och några på gatan bestämde för ett tag sedan att en höstloppis i Kolboda vore fint. Boka in en tur till Kolboda på lördag i kalendern vetja!
 
Min ambition är att det alltid ska finnas något nytt vid varje öppningstillfälle. Om så bara något litet. På lördag kommer jag och mamma att sälja lite smått och gott i trädgården (i garaget om det regnar). Mestadels kläder till dam och barn i olika åldrar. Kaffe och kaka står framdukat i butiken, tillsammans med en och annan nyhet:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foton: Johanna Alvemo - finafynd.com
 
 
Hjärtligt välkommen önskar jag dig!
 
 
 

RSS 2.0