och eftermiddagen

Efter ett visst krångel blev det en hel del fina bilder. Den ena ungen i huset hade lagt tillbaka "tomma" batterier i förpackningen i kylskåpet. Jag trodde jag hade många batterier till kameran. Men icke... Jag fick åka och handla nya innan jag kunde börja. Hrmf! När jag sedan hade ätit min härliga lunch (och ännu en muffins till efterrätt) tänkte jag sy elefanter på löpande band. Men icke... Stoppningen är slut och jag får fortsätta imorgon för det är några mil till närmsta inköpsställe. Jag får sticka några disktrasor istället. Har jag garn hemma?! 
 
Här kommer en liten sneak peek:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Johanna Alvemo - finafynd.com

Idag tisdag

...jobbar jag hemma. Jag gillar det. När jag jobbar hemma bestämmer jag redan på morgonen hur jag ska lägga upp dagen. Idag gick jag upp i tid. Det är inte så lite frestande som arbetande småbarnsmamma att ligga lite extra länge i den varma sköna sängen. Men när klockan var nio hade jag slängt in en tvätt i maskinen, dammsugit nedervåningen, plockat ur diskmaskinen, bakat muffins och ätit frukost. Fram till 10.45 sydde jag en elefant i orange tyg med rosa blommor. Det tar lite tid klippa till tyget, sy alla delar, stoppa och montera. Alla elefanter får ett alldeles speciellt namn. Vad ska denna sötnos få heta? Prinsessan...? 
 
 
 Klockan 10.45 hägrade de nybakta muffinsena - Kladdkakemuffins från boken Söta saker. För ska jag jobba hemma så måste jag fika. Det bara är så. Det är det som är en av de bästa sakerna med att jobba hemma. Jag får lägga upp dagen som jag vill med fikatider, lunchpaus osv.
 
 
Nu ska jag gå ut i gårdsbutiken och fota lite. Så att webbshopen kan bli klar *blink*. Jag tror ljuset är finfint nu. Klockan halv två är det dags för lunch. Pasta med svampfräs - rester från igår. Spännande va?!
 
Foto: Johanna Alvemo - finafynd.com

RSS 2.0