löv löv löv

Inte klokt vad löv... och päron! Vi har två ynkliga päronträd i vår trädgård. Hur är det möjligt att det kan bli så mycket frukt? Vad gör man med päron? Tips mottages tacksamt.
Foto: Johanna Alvemo
 


Fredag kväll

Visst är det något alldeles speciellt med fredagkvällar?! Nu jobbar jag varannan helg så kvällen innan ledig helg känns alltid extra lyxig. Hela två lediga dagar att göra precis vad man vill.

Den här helgen ska vårt lilla husprojekt bli färdigt. Jajamänsan, bilder kommer framöver. Ett och annat löv kommer nog också att räfsas upp i vår överfulla trädgård.

Men helgens höjdpunkt blir nog iallafall film med Michael Jackson. Jag och min bror skulle ha gått på koncerten i London. Det går inte med ord beskriva hur tragiskt det är att han inte finns här längre.


 
Tänkte dela med mig av ett busenkelt pysseltips också. Det enda du behöver är ditt favorittyg, gamla ramar och en häftpistol. Vips så blir det så här fint...


Foto: Johanna Alvemo

Snart min

Idag på lunchen kände jag att jag behövde lite luftombyte så varför inte gå lite i affärerna runt omkring det stora blå huset. För 4 år sedan fanns det ingenting. Nu finns allt! Jag menar verkligen allt! Så jag trampade iväg till den underbara affären "Mairo" och varje gång jag är därinne går jag fram till hyllan med termosar från "Stelton". Tittar på den, tar i handtaget, lossas hälla lite... vill ha! Nu är det så att jag som nybliven clubmedlem har 25% rabatt. Har dock en sambo som tycker att termosen vi har duger. En grön termos från år 1990 eller en alldeles underbar blänkande från Stelton? Kan tilläggas att den gröna skulle duga för mig också bara den hade hållit kaffet varmt.
 
Foto: stelton.com

 


finafynd.com?

Ja, vad är det? Jo, det är min lilla bebis som bara väntar på att sprida sina vingar och flyga ut i den stora vida världen, world wide web! finafynd.com är min webbutik där jag kommer att sälja fina fynd. Den 1:a december kommer jag att slå upp portarna.

Det känns verkligen jättekul att starta den här bloggen! Jag kommer att skriva om min dröm att vara egenföretagare, mitt stora intresse inredning, min härliga familj och allt annat som händer i min värld. Det är helt enkelt min egna ego-sida.

Dagen har i princip bara bestått av jobb i det stora blå huset men ska alldeles snart avslutas i soffan med favoritchokladen framför favoritprogrammet "True blood". Mmm... Téet har jag köpt på Ölands Örtagård som ligger i Stora Frö på Öland. Perfekt mot förkylningFoto: Johanna Alvemo

 


RSS 2.0