Det ena drar alltid med sig det andra!

Som kanske en del av er vet håller vi på att bygga ut. En glasveranda som ska vara sovrum. Det går sakta men säkert framåt. Åtskilliga timmar har lagts på att hitta en äldre pardörr som ska vara mellan veranda och vardagsrum. Mission impossible! Det blev till slut en femton år gammal pardörr med frostat glas inhandlad på Blocket. Men lite vit färg och nytt glas kommer att göra susen! Förhoppningsvis kommer snickaren och sätter in den imorgon.

Allt detta medför att vardagsrummet måste tapetseras om och när man ändå är i farten kan vi lika gärna slipa parketten och när golvsliparen ändå är här kan han lika gärna slipa trappen...  Och visst är det lite trist att sedan ställa in två tråkiga och nedsuttna Klippan-soffor i det fina vardagsrummet. Och tjockteven då?! Vad plats den tar! Kanske ska jag måla om skänken också. Nu överdriver jag en aning, men bara lite. För det ena drar alltid med sig det andra.

Liten gillar vår trapp. Så nu har vi satt upp ett räcke för att ha något att fästa grinden i. Tycker det blev ganska fint, om jag får säga det själv.  


 


Foto: Johanna - finafynd.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0