Året 2010

Inspirerad av Isa tänker jag ha som tradition att skriva några ord om året som gått. En liten stund av reflektion på livet. Både på allt bra som hänt och det som varit mindre bra. Det är så lätt att man trampar på i ullstrumporna och bara tänker framåt. Det skulle vara jättekul att läsa Era årssammanfattningar så gör en ni också vetja!

Årets projekt: blev inte av. Tanken var att vi skulle ha en fin funktionsduglig tvättstuga och en gästtoalett som inte kallas råtthål när vår lilla bebis kom. Det sket sig. Rejält. Efter att ha väntat många veckor på tre olika offerter hade till slut den vi bestämde oss för inte tid förrän i början av detta år. Men den som väntar på något gott får ofta vänta för länge...

Årets fynd: är utan tvekan Alicias sekretär. Det krävdes tre starka män och lite pyssel med målarfärg. Till priset av två hundra kronor. Men ska man verkligen måla äldre möbler? Åsikterna är många.

Årets köp: måste bli Keddyinsatsen i öppna spisen i köket. Helt underbart när det sprakar och värmen... Vårt hus är från 1910, så värme är en lyx vi inte har i överflöd. Värmeslingorna i badrumsgolvet är en fröjd för kalla fötter. 

Årets sämsta köp: tyvärr får jag nog säga Keddyinsatsen även här. Eller rättare sagt, vi valde kanske inte den bästa återförsäljaren. Med mys och värme kom även hål i nya oljade ekparketten, felaktig räkning och nonchalans. År 2010 har vi helt enkelt inte haft tur med hantverkare.  

Årets låt: när jag sitter vid datorn lyssnar jag ofta ofta på Shakiras She wolf så det får nog bli min låt för i år. 
 Årets bok: under min tid med havandeskapspenning hade jag rena rama deckarorgien. Jag plöjde Anna Jansson, Camilla Läckberg, Viveca Steen, Eva Rosman, Mari Ljungstedt... Alla lika bra.

Årets slit: förlossningen! Jag klarade det! Jag är en stark kvinna med oanade krafter!

Årets förändring: är självklart Isabella.Årets lycka: mitt livs lycka snarare... Jag blir ofta förundrad över hur jag har lyckats få tre så underbara, kloka och söta barn. Hur kan man lyckas hela tre gånger?! Alicia, en tänkare med så mycket medkänsla och kärlek för alla runt omkring henne. Adam, en kille som det alltid händer något kring. En kille att hålla i handen när det blåser. Och så Isabella, denna lilla ljuvliga varelse. Alltid ett leende att bjuda på. Fredric, utan dig hade inget av det här varit möjligt. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på min familj. 

Kommande års förhoppning: när jag tänker på 2011 tänker jag att jag äntligen ska kunna starta min webbutik. Ett projekt jag och Fredric hållit på med i över ett år. Det har inte varit så lätt att få tiden att räcka till med två heltidsjobb och vardagliga bestyr. Men nu... Jag tänker också på den resa vi pratat länge om att göra. Jag hoppas av hela mitt hjärta att alla i min närhet får vara lyckliga och friska. År 2011 kommer att bli ett riktigt bra år. Det känner jag på mig.     


Kommentarer
Postat av: Alicia

Hej!

Jag tycker att isabella är så söt att jag inte kan låta bli att kålla på henne

2011-01-06 @ 11:42:09
Postat av: g

2011-01-08 @ 17:30:51
Postat av: gunilla

Så vackert du skrivit om din familj. Jag önskar er all lycka och ett gott och givande 2011.

2011-01-08 @ 17:32:32
Postat av: Linda Kornberg Krogh

Hej Johanna!

Stort Grattis till lilla söta Isabella! Jag tänkte ge mig tillkänna eftersom jag är inne och läser här emellanåt. Lite kul att få ta del av "gamla" klasskamraters nuvarande liv :) Dessutom tänkte jag stjäla din idé med en sammanfattning om året som har gått.

Jag änskar dig och din familj allt det bästa under 2011.Hälsar

Linda

2011-01-08 @ 19:38:13
URL: http://krogh.blogg.se/
Postat av: Johanna

Alicia: Förstår precis vad du menar. Jag kan inte låta bli att titta på hennes otroligt söta storasyster heller ;)

Gunilla: Tack! Detsamma!

Linda: vad kul att du hittat hit! Jag ska absolut läsa din blogg! Ser fram emot att få läsa om ditt år.

Kramar Johanna

2011-01-08 @ 20:09:08
Postat av: alicia

Tack det far snällt

2011-01-09 @ 14:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0